+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

APARTHOTEL LUBLAŇKA Recenzje

Ocena hotelu

91%
Znakomicie

by 15 reviews

  • Personel

    93%
  • Czystość

    95%
  • Wyposażenie

    91%
  • Komfort

    88%
  • Cena

    89%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • dorośli
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Kuceková Lujza

rodzina ze starszym dzieckiem, 29.8.2017

Poprad Slovensko

  • Cena ogólna
95 %
  • Výborná poloha, priestranná a čistá izba, aj kúpelňa.

  • Počas víkendu nás v noci rušil hluk z ulice (hlučné skupinky, opití ľudia).

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 7.1.2017

Čeština

  • Cena ogólna
72 %
  • Veľmi príjemný a ochotný personál, čisté izby.

  • Počas 1 (z 2 ) noci hluk v jednej izbe nad nami.

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.11.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Úžasný

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina Kohoutová

grupa przyjaciół, 14.12.2014

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • Líbilo se nám, byli jsme spokojeni

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 25.8.2012

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michaela

para, 7.4.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
70 %
  • velký pokoj, možnost využití vlastní kuchyňky, teplo - možnost regulovat teplotu i v jarních měsících, příjemný personál, dobrý výběr jídla při snídani, rodinné prostředí.

  • noční neklid (větší hluk z ostatních pokojů) - malá ilozace místností, kuchyňka by mohla být více oddělena od obývacího prostoru. Podlaha by mohla být pokryta kobercem, kde by v chodbě byla možnost pro vyzutí - ale to je zřejmě české specifikum.

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Klára

podróżujący w pojedynkę, 17.3.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • v hotelu i v restauraci je velmi příjemný a ochotný personál,vše je čisté a vybavené jak má být, výborná cena v centru metropole a vyspala jsem se výborně:-)

  • negativum je nabídka televizních programů. v češtině pouze čt a nova,prima nejela, jinak hotel nabízí i mezinárodní stanice.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
APARTHOTEL LUBLAŇKA replied to this review.
Jsme velice potěšeni Vaší spokojeností s pobytem v našem hotelu. Moc rádi Vás u nás v budoucnu zase někdy uvítáme. Za primu family se moc omlouváme, ale vše je již napraveno. (potřebovala naladit, což se stalo asi dva dny po Vašem odjezdu). Těšíme se na další shledání. Pěkné jarní období přeje Hotel Lublaňka

Zdeněk Pokluda

para, 22.5.2010

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Marie

grupa przyjaciół, 2.5.2010

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Fiala

rodzina ze starszym dzieckiem, 21.3.2010

Čeština

  • Cena ogólna
98 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Людмила

para, 17.2.2010

Русский

  • Cena ogólna
90 %
  • Отель неплохой, интерьер очень простой, только все самое необходимое, качество действительно соответствует цене. Персонал внимательный, убирают каждый день. Завтраки скромные.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
10

Evžen Uher

podróżujący w pojedynkę, 25.11.2009

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Artem Lebedev

grupa przyjaciół, 19.12.2008

Russia

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Aleš Chromý

para, 14.11.2008

Hrabyně, ČR

  • Cena ogólna
78 %
  • Velice příjemný hotel, s odpovídajícími službami, v blízkosti centra. Upřímně doporučuji. Děkuji

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.