+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

APARTHOTEL LUBLAŇKA Bewertungen

Hotelbewertung

91%
Perfekt

by 15 reviews

  • Personal

    93%
  • Sauberkeit

    95%
  • Ausstattung

    91%
  • Komfort

    88%
  • Preis-leistungverhältnis

    89%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Junges Paar
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 4.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Kuceková Lujza

Familie mit Kindern, 29.8.2017

Poprad Slovensko

  • Gesamtbewertung
95 %
  • Výborná poloha, priestranná a čistá izba, aj kúpelňa.

  • Počas víkendu nás v noci rušil hluk z ulice (hlučné skupinky, opití ľudia).

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 7.1.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Veľmi príjemný a ochotný personál, čisté izby.

  • Počas 1 (z 2 ) noci hluk v jednej izbe nad nami.

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 23.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Úžasný

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina Kohoutová

Gruppe von Freunden, 14.12.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Líbilo se nám, byli jsme spokojeni

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonymus

Familie mit kleinen Kindern, 25.8.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michaela

Älteres Paar, 7.4.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
70 %
  • velký pokoj, možnost využití vlastní kuchyňky, teplo - možnost regulovat teplotu i v jarních měsících, příjemný personál, dobrý výběr jídla při snídani, rodinné prostředí.

  • noční neklid (větší hluk z ostatních pokojů) - malá ilozace místností, kuchyňka by mohla být více oddělena od obývacího prostoru. Podlaha by mohla být pokryta kobercem, kde by v chodbě byla možnost pro vyzutí - ale to je zřejmě české specifikum.

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Klára

Einzelreisende, 17.3.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • v hotelu i v restauraci je velmi příjemný a ochotný personál,vše je čisté a vybavené jak má být, výborná cena v centru metropole a vyspala jsem se výborně:-)

  • negativum je nabídka televizních programů. v češtině pouze čt a nova,prima nejela, jinak hotel nabízí i mezinárodní stanice.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
APARTHOTEL LUBLAŇKA replied to this review.
Jsme velice potěšeni Vaší spokojeností s pobytem v našem hotelu. Moc rádi Vás u nás v budoucnu zase někdy uvítáme. Za primu family se moc omlouváme, ale vše je již napraveno. (potřebovala naladit, což se stalo asi dva dny po Vašem odjezdu). Těšíme se na další shledání. Pěkné jarní období přeje Hotel Lublaňka

Zdeněk Pokluda

Älteres Paar, 22.5.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Marie

Gruppe von Freunden, 2.5.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Fiala

Familie mit Kindern, 21.3.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Людмила

Älteres Paar, 17.2.2010

Русский

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Отель неплохой, интерьер очень простой, только все самое необходимое, качество действительно соответствует цене. Персонал внимательный, убирают каждый день. Завтраки скромные.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
10

Evžen Uher

Einzelreisende, 25.11.2009

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Artem Lebedev

Gruppe von Freunden, 19.12.2008

Russia

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Aleš Chromý

Älteres Paar, 14.11.2008

Hrabyně, ČR

  • Gesamtbewertung
78 %
  • Velice příjemný hotel, s odpovídajícími službami, v blízkosti centra. Upřímně doporučuji. Děkuji

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.