+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

APARTHOTEL LUBLAŇKA Отзывы

рейтинг отеля

91%
идеальный

by 15 reviews

  • Персонал

    93%
  • Чистота

    95%
  • Оборудование

    91%
  • Комфорт

    88%
  • Соотношение цена / качество

    89%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Молодая пара
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 4.10.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Kuceková Lujza

Семья со взрослыми детьми, 29.8.2017

Poprad Slovensko

  • Overall rating
95 %
  • Výborná poloha, priestranná a čistá izba, aj kúpelňa.

  • Počas víkendu nás v noci rušil hluk z ulice (hlučné skupinky, opití ľudia).

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 7.1.2017

Čeština

  • Overall rating
72 %
  • Veľmi príjemný a ochotný personál, čisté izby.

  • Počas 1 (z 2 ) noci hluk v jednej izbe nad nami.

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 23.11.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Úžasný

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina Kohoutová

Группы друзей, 14.12.2014

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Líbilo se nám, byli jsme spokojeni

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonym

Семья с маленькими детьми, 25.8.2012

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michaela

Пожилые пары, 7.4.2012

Česká republika

  • Overall rating
70 %
  • velký pokoj, možnost využití vlastní kuchyňky, teplo - možnost regulovat teplotu i v jarních měsících, příjemný personál, dobrý výběr jídla při snídani, rodinné prostředí.

  • noční neklid (větší hluk z ostatních pokojů) - malá ilozace místností, kuchyňka by mohla být více oddělena od obývacího prostoru. Podlaha by mohla být pokryta kobercem, kde by v chodbě byla možnost pro vyzutí - ale to je zřejmě české specifikum.

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Klára

одинокий путешественник, 17.3.2012

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • v hotelu i v restauraci je velmi příjemný a ochotný personál,vše je čisté a vybavené jak má být, výborná cena v centru metropole a vyspala jsem se výborně:-)

  • negativum je nabídka televizních programů. v češtině pouze čt a nova,prima nejela, jinak hotel nabízí i mezinárodní stanice.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
APARTHOTEL LUBLAŇKA replied to this review.
Jsme velice potěšeni Vaší spokojeností s pobytem v našem hotelu. Moc rádi Vás u nás v budoucnu zase někdy uvítáme. Za primu family se moc omlouváme, ale vše je již napraveno. (potřebovala naladit, což se stalo asi dva dny po Vašem odjezdu). Těšíme se na další shledání. Pěkné jarní období přeje Hotel Lublaňka

Zdeněk Pokluda

Пожилые пары, 22.5.2010

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Marie

Группы друзей, 2.5.2010

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Fiala

Семья со взрослыми детьми, 21.3.2010

Čeština

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Людмила

Пожилые пары, 17.2.2010

Русский

  • Overall rating
90 %
  • Отель неплохой, интерьер очень простой, только все самое необходимое, качество действительно соответствует цене. Персонал внимательный, убирают каждый день. Завтраки скромные.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
10

Evžen Uher

одинокий путешественник, 25.11.2009

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Artem Lebedev

Группы друзей, 19.12.2008

Russia

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Aleš Chromý

Пожилые пары, 14.11.2008

Hrabyně, ČR

  • Overall rating
78 %
  • Velice příjemný hotel, s odpovídajícími službami, v blízkosti centra. Upřímně doporučuji. Děkuji

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.